تاریخچه مرکز

۰۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۵ کد خبر : ۳۷۵۰ مرکز
تاریخچه مرکز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری از سال ۱۳۷۱ نسبت به پذیرش دانشجو در رشته مهندسی نساجی گرایش شیمی نساجی و علوم الیاف اقدام نمود. با افزایش پذیرش سالانه دانشجویان، نسبت به جذب اعضاء هیات علمی و تاسیس آزمایشگاه­ها و کارگاه­های تخصصی و عمومی اقدام شد. با تامین کادر استادان مجرب و تجهیزات به­ روز آزمایشگاهی، جذب دانشجو در سایر گرایش­های رشته نساجی و همچنین دوره­ های تحصیلات تکمیلی نیز آغاز گردید که همچنان ادامه دارد. با وجود ربع قرن سابقه تربیت متخصص نساجی، وجود امکانات وظرفیت­های متعدد پژوهشی و وجود نیروی انسانی کارآمد و با رویکردهای پژوهش­ محور اخیر، جای مرکز تحقیقات نساجی خالی بود. پس از تنظیم پروپوزال مرکز و مکاتبات مربوطه، مجوز فعالیت مرکز از تاریخ ۱۳۹۳/۰۹/۲۶ توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر گردید. پس از صدور حکم رئیس مرکز، فعالیت آن از تاریخ 24 اردیبهشت 1396 آغاز شد.

نظر شما :