بمناسبت بزرگداشت ربع قرن تاسیس گروه نساجی دانشگاه شهرری

برگزاری اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی شهرری

۱۴ دی‌ماه ۱۳۹۶
۱۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۵ کد : ۵۷۱۴ مرکز
مراسم اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در تاریخ چهاردهم دی ماه ۱۳۹۶ با حضور جمع کثیری از فارغ‌التحصیلان رشته نساجی، استادان و پیشکسوتان این رشته برگزار شد.
برگزاری اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی شهرری

مراسم اولین گردهمایی دانش‌آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در تاریخ چهاردهم دی‌ماه ۱۳۹۶ با حضور جمع کثیری از فارغ‌التحصیلان رشته نساجی، استادان و پیشکسوتان این رشته در سالن آمفی‌تأتر دانشگاه برگزار شد. این مراسم بمناسبت بزرگداشت ربع قرن تاسیس گروه نساجی در دانشگاه شهرری برگزار گردید. در این مراسم که با حضور اعضاء هیات رئیسه واحد برگزار شد پس از خیرمقدم و سخنرانی آغازین توسط دکتر علی پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی و سخنرانی دکتر سعید قاضی‌مغربی رئیس واحد، سه نفر استادان این رشته که به افتخار بازنشستگی نائل آمده بودند سخنرانی نمودند. در ادامه مراسم تعداد هفت نفر از فارغ‌التحصیلان نیز صحبت و خاطره‌گویی نمودند. این مراسم با اهداء لوح تقدیر به فارغ‌التحصیلانی که به درجات بالای تحصیلات تکمیلی رسیده و یا کارآفرینان و مدیران موفقی در صنعت بودند اهدا شد. همچنین از استادان قدیمی، کارشناسان قدیمی و اعضاء فعلی هیات علمی رشته نساجی تقدیر بعمل آمده به همه حاضران در مراسم، فلش‌کارت منقوش به طرح یادبود مراسم اهداء شد. این مراسم با گرفتن عکس یادگاری و پخش سرود "ای ایران" پایان یافت. این رویداد به همت مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه و با مساعدت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد برگزار گردید.