بمناسبت بزرگداشت ربع قرن تاسیس گروه نساجی دانشگاه شهرری

برگزاری مراسم اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی شهرری

۱۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۵ کد : ۵۷۱۴ مرکز
مراسم اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در تاریخ چهاردهم دی ماه ۱۳۹۶ با حضور جمع کثیری از فارغ التحصیلان رشته نساجی، استادان و پیشکسوتان این رشته برگزار شد.
برگزاری مراسم اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی شهرری

مراسم اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در تاریخ چهاردهم دی ماه ۱۳۹۶ با حضور جمع کثیری از فارغ التحصیلان رشته نساجی، استادان و پیشکسوتان این رشته در سالن آمفی تاتر دانشگاه برگزار شد. این مراسم بمناسبت بزرگداشت ربع قرن تاسیس گروه نساجی در دانشگاه شهرری برگزار گردید. در این مراسم که با حضور اعضاء هیات رئیسه واحد برگزار شد پس از خیرمقدم و سخنرانی آغازین توسط دکتر علی پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی و سخنرانی دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، سه نفر استادان این رشته که به افتخار بازنشستگی نائل آمده بودند سخنرانی نمودند. در ادامه مراسم تعداد هفت نفر از فارغ التحصیلان نیز صحبت و خاطره گویی نمودند. این مراسم با اهداء لوح تقدیر به فارغ الحصیلانی که به درجات بالای تحصیلات تکمیلی رسیده و یا کارآفرینان و مدیران موفقی در صنعت بودند اهدا شد. همچنین از استادان قدیمی، کارشناسان قدیمی و اعضا فعلی هیات علمی رشته نساجی تقدیر بعمل آمد. این مراسم با گرفتن عکس یادگاری و پخش سرود "ای ایران" پایان یافت. این رویداد به همت مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه و با مساعدت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد برگزار گردید.

نظر شما :