در راستای تعاملات و ارتباط صنعت و دانشگاه:

برگزاری جلسه و بازدید از کارخانه پوشاک روناک جین و ستاره پوشاک ایرانیان

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۷ کد : ۵۷۳۵ مرکز
جلسه و بازدید از کارخانه پوشاک روناک جین و ستاره پوشاک ایرانیان با حضور دکتر جمالی پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر افضلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ری، آقای مجیدی معاون محترم برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری، آقای توکلی بخشدار کهریزک، آقای مهندس پورجمال معاون اداره صنعت معدن و تجارت، آقای زمانی رئیس اتحادیه تولید البسه و پارچه فروشان شهرستان ری، آقای مزینانی رئیس اتحادیه خشکشویان و رنگرز شهرستان ری، آقای کسایی زادگان رئیس اتحادیه خرازان و پوشاک شهرستان ری، آقای خسروی مدیر عامل شرکت ستاره پوشاک ایرانیان، آقای باقری مدیر عامل شرکت پوشاک روناک جین، آقای ابن علی رئیس اتاق اصناف شهرستان ری، آقای دکتر اشجاران معاون پژوهشی دانشگاه، آقای دکتر پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه، آقای دکتر فریزاد عضو هیأت علمی گروه نساجی و آقای شاه آبادی رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۶ برگزار شد.
برگزاری جلسه و بازدید از کارخانه پوشاک روناک جین و ستاره پوشاک ایرانیان

در این بازدید، دکتر جمالی­ پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر افضلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ری، آقای مجیدی معاون محترم برنامه­ریزی و اداری مالی فرمانداری، آقای توکلی بخشدار کهریزک، آقای مهندس پورجمال معاون اداره صنعت معدن و تجارت، آقای زمانی رئیس اتحادیه تولید البسه و پارچه فروشان شهرستان ری، آقای مزینانی رئیس اتحادیه خشکشویان و رنگرز شهرستان ری، آقای کسایی زادگان رئیس اتحادیه خرازان و پوشاک شهرستان ری، آقای خسروی مدیر عامل شرکت ستاره پوشاک ایرانیان، آقای باقری مدیر عامل شرکت پوشاک روناک جین، آقای ابن علی رئیس اتاق اصناف شهرستان ری، آقای دکتر اشجاران معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، آقای دکتر پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه، آقای دکتر فریزاد عضو هیأت علمی گروه نساجی و آقای شاه آبادی رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری حضور داشتند.

این جلسه در تاریخ 27/9/96 و در سال اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال با هدف تعاملات بیشتر بین صنعت و دانشگاه با موضوع اهمیت صنعت نساجی و پوشاک کشور و ضرورت پرورش نیروی انسانی متخصص و بهره‌مندی از تکنولوژی روز دنیا و همچنین معرفی امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه به مدیران صنعت پوشاک برگزار گردید.

در این جلسه، ابتدا بازدیدی از کارخانه پوشاک روناک جین انجام پذیرفت و در ادامه جلسه ای تخصصی در کارخانه ستاره پوشاک ایرانیان برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای دکتر افضلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت با اشاره به این که از سال 95 اهتمام بسیار خوبی در خصوص تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت شروع شده و همه مسئولین در دانشگاه و صنعت دست به دست هم داده‌اند تا اهداف دانشگاه و صنعت به هم نزدیک و همسو شود. وی گفت در دانشگاه کارهای بسیار خوبی صورت پذیرفته است اما نزدیک کردن کارهای پژوهشی و کاربردی دانشگاه به نیازهای روز صنایع باید در اولویت امور قرار بگیرد. سپس آقای دکتر اشجاران معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به تشریح فعالیت‌های انجام شده در دانشگاه پرداخت و اظهار داشت دانشگاه آمادگی دارد دفتر R&D صنعت پوشاک را در دانشگاه راه‌اندازی نماید و با توجه به اینکه دانشگاه درحال گرفتن مجوز همکار استاندارد می‌باشد از این پس خدمات اداره استاندارد نیز در این دانشگاه قابل ارائه می‌باشد. در ادامه آقای دکتر اشجاران از کلیه مدیران و صاحبان صنعت پوشاک دعوت نمود تا در جلسه‌ای تخصصی و کاربردی که در بهمن ماه در دانشگاه برگزار می‌گردد حضور فعال داشته باشند. آقای مزینانی رئیس اتحادیه خشکشویان و رنگرز شهرستان ری ضمن تشکر از برگزاری این جلسه کمک و همکاری دانشگاه جهت ارتقاء کیفیت پارچه‌های تولید در داخل کشور را خواستار شدند. سپس آقای خسروی مدیرعامل شرکت ستاره پوشاک ایرانیان به تشریح فعالیت کارخانه خود پرداخت و خواستار استفاده از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه بدون بروکراسی اداری شد و از راه‌اندازی دفتر R&D در دانشگاه ابراز خرسندی نمود.

آقای دکتر پیروی رئیس مرکز تحقیقات علمی نساجی دانشگاه با تشریح امکانات، توانمندیها و خدمات قابل ارائه مرکز، اعلام آمادگی نمود که کلیه آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه با کمترین بروکراسی اداری به صنعت نساجی و پوشاک خدمات دهند و تداوم این جلسات را بسیار مفید دانست.

در ادامه آقای دکتر جمالی‌پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری ضمن انتقاد از جزیره‌ای کارکردن دانشگاه و صنعت اظهار داشت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم باید دانشگاه و صنعت همسو و همگام با هم باشند و این امکان پذیر نیست مگر با برگزاری چنین نشست‌های تخصصی بین دانشگاه و صنعت که می‌تواند بسیار مفید و سودمند باشد. دانشگاه و صنعت باید بتوانند نیازهای یکدیگر را تأمین نمایند. یکی از ایرادهایی که وجود دارد این است که کسانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند و جذب بدنه صنعت می‌شوند این احساس نیاز به دانشگاه را از دست می‌دهند و علاقه‌ای به تعامل مجدد با دانشگاه نشان نمی‌دهند و باید این مشکل حل شود. پایان‌نامه ها و اختراعات و تولیدات مراکز رشد ودانش بنیان و تولید علم باید در راستای حل معضلات صنعت باشد و کاربردی شوند.

در پایان، از کارخانه ستاره پوشاک ایرانیان نیز بازدید شد.

نظر شما :