با حضور ریاست واحد انجام شد:

راه‌اندازی خط تولید ماسک تنفسی با امکانات موجود واحد در مرکز تحقیقات نساجی

اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۳:۳۰ کد : ۷۹۳۵ مرکز
راه‌اندازی خط تولید ماسک تنفسی با امکانات موجود واحد در مرکز تحقیقات نساجی

مرکز تحقیقات نساجی در راستای مشارکت در تولید محصولات مرتبط با مقابله با بیماری کرونا از تاریخ 1399/01/14 ضمن اعلام آمادگی، اقداماتی را آغاز نمود.

به پیشنهاد مرکز تحقیقات نساجی و استقبال ریاست محترم واحد، با امکانات موجود در دانشگاه، کارگاه تولید ماسک راه‌­اندازی گردید. با انتقال چرخ­‌های خیاطی و ماشین­‌آلات دوخت از کارگاه نساجی به فضای مناسبی در طبقه دوم ساختمان پژوهش و همچنین تأمین پارچه مخصوص و سایر مواد اولیه و ملزومات تولید ماسک، فرایند تولید از اواخر فروردین ماه 1399 با حضور تعدادی از کارکنان خدوم واحد آغاز گردید.

پارچه مورد استفاده برای تولید ماسک از نوع پارچه بی‌­بافت پنج‌­لایه SSMMS (اسپان­‌باند/ملت­‌بلون) گرید پزشکی از جنس پلی­‌پروپیلن با گرماژ 25 گرم­‌برمترمربع و محصول شرکت بافتیه است. این پارچه پس از سه­‌لا شدن و چین­‌زنی، دوخته می‌­شود.

ماسک­‌های تولیدی در وهله اول در اختیار واحد قرار می­‌گیرد تا بین کارکنان و دانشجویان حاضر در دانشگاه توزیع گردد.

این مرکز درصدد طراحی و ساخت مکانیزم‌­هایی است که فرایند تولید ماسک را تسریع نموده و کیفیت آن را نیز افزایش دهد.