با حضور رئیس واحد و برای دومین سال پیاپی انجام شد:

برپایی غرفه مرکز تحقیقات نساجی در بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نساجی (ایران‌تکس ۲۰۱۹)

۱۸ الی ۲۱ آذرماه ۱۳۹۸
۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۷ کد : ۷۹۴۸ مرکز

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر سعید قاضی مغربی «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری»، دکتر رامین محمدعلی طهرانی«معاون پژوهش و فناوری واحد» به همراه جمعی از استادان و دانشجویان واحد از غرفه مرکز تحقیقات نساجی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی «ماشین‌آلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی، ماشین‌های گلدورزی و محصولات نساجی» که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از ۱۸ الی ۲۱ آذرماه سال جاری برگزار شد بازدید کردند.

دکتر علی پیروی، رئیس مرکز تحقیقات نساجی واحد گفت: مرکز تحقیقات نساجی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نساجی(ایران‌تکس ۲۰۱۹) برای دومین سال پیاپی اقدام به برپایی غرفه نموده است.

پیروی ادامه داد: حضور مرکز تحقیقات نساجی در این نمایشگاه با هدف ارتباط با صاحبان صنایع و تولید‌کنندگان نساجی و پوشاک، اتحادیه‌ها، انجمن‌ها، تشکّل‌های صنفی، مدیران و متخصصین حوزه نساجی و پوشاک کشور انجام شده است.

وی اظهار کرد: از دیگر اهداف، معرفی امکانات و توانمندی‌های مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه، عرضه محصولات و خدمات قابل ارائه به صنعت و جامعه می‌باشد.

رئیس مرکز تحقیقات نساجی واحد در پایان گفت: همچنین معرفی واحد دانشگاهی شهرری بعنوان دانشگاه حل مسئله و قطب حمل‌ونقل و همچنین بسترسازی برای جذب دانشجو از دیگر اهداف می‌باشد.